A Rendőrség a lakosság segítségét kéri

2013. 11. 13., sze - 15:24
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen női holttestet találtak Harkányban a Szúnyog tóban, az ügyet a hatóság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 11-én 13 óra 40 perckor a Harkány, Rózsa Ferenc utcában található Szigeti Csárdába vezető hídnál, a Szúnyog tóban egy elhalt női testet találtak. A nőnél nem voltak személyazonosságának megállapítására alkalmas iratok, így a hatóság az azonosítással kapcsolatban a lakosság segítségét kéri.

 

A 60-70 év körüli nő 164 centiméter magas, vékony testalkatú. A haja hosszú, körülbelül hátközépig érő, barnára festett, néhol őszbe forduló a lenövés miatt, hátul zöld befőttes gumival copfba fogva. Fogazata hiányzik. A hasán a jobb bordaív alatt hosszú, az alhasi részen a jobb oldalon merőleges irányban rövidebb műtéti heg látható. A fülében egy pár, 2 centiméter átmérőjű aranynak tűnő női karika fülbevaló volt.

A nő fekete színű, derék alá érő Banjie márkájú, "L" méretű, gombos, többzsebes kabátot, fekete zipzáras, oldalzsebes, termo Meetrix márkájú, "XL" méretű kardigánt, fehér-szürke-fekete mintás, kötött pulóvert és fekete rövid ujjú, "M" méretű, Basics márkájú pólót viselt. A fekete színű, oldalt piros-fehér csíkos, elől bal oldalt GRACE ATHLETICS AND LEISURE ACTIVITIES feliratú melegítőnadrág alatt egy sötét színű, Novelle márkájú, "L" méretű melegítőnadrág volt. Lábán egy pár fekete, WAIT feliratú, 39-es méretű, bebújós sportcipőt viselt.

 

Az elhunyt személynél 1 db Ventolin inhaláló spray-t, 1 db kis méretű sárga nyelű ollót és 1 darab kulcscsomót találtak.

 

A Rendőrség kéri, hogy aki a leírás alapján az elhunyt nő személyazonosságával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Melléképületből lopott

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 49 éves baksi férfit, aki egy hódmezővásárhelyi házból tulajdonított el szerszámokat, késeket és egy akkumulátortöltőt. Lopás miatt indult ellene eljárás.