Lopás miatt keressük

2017. 07. 17., h - 17:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában.

 

Teréz1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/1725/2017. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2017. július 3-án 10 és 13 óra között Budapest VI. kerületében, egy Teréz körúti társasház egyik lakásába a félre zárt, így nyitott állapotban maradt ablakon keresztül bement és onnan műszaki cikkeket, ékszereket tulajdonított el.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételeket készített. 

Teréz2

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 „Telefontanú” zöldszámon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Többször lopott, őrizetbe került

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Domaszéken egy tanyából, Eleken és Kétegyházán lakóházakból lopott. Ismerősétől is elvett több dolgot és egy nő kerékpárját is elvitte.

 

Csalás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.