Újabb embercsempész a sztrádán

2015. 09. 06., v - 07:49
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a rendőrök a kiskunmajsai férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2015. szeptember 5-én 1 óra 15 perc körüli időben az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 91-es kilométerszelvénynél ellenőriztek egy mikrobuszt és annak 36 éves magyar vezetőjét. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a járműben utazott 16 szír állampolgár is, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért velük szemben idegenrendészeti eljárást indítottak az egyenruhások.

 

A jármű sofőrjét, K. Attilát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya munkatársai – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.