Balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

2017. 07. 17., h - 07:25
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában öt anyagi káros és 4 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. július 16-án 10 órakor Győrben a Hűtőház úton. Egy 51 éves férfi személygépkocsival közlekedett Győr-Szentiván felől, a Reptéri u. irányába. Közlekedése során - eddig ismeretlen okból – a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott az Audi Hungária út és a Hűtőház út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy a vele szemből, balra kanyarodó személyautóval. A közúti közlekedési balesetben két fő sérült.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 14 óra 30 perckor a Csornán, a Soproni úton. Egy 27 éves férfi személygépkocsival közlekedett a Kapuvár irányából Győr irányába. Közlekedése során - eddig ismeretlen okból – az úttest mellett lévő útpadkára hajtott, majd nekiütközött egy villanyoszlopnak. A közlekedési balesetben egy személy sérült

 A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.