Békés megyében történt

2016. 04. 12., k - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogások a balesetmentes napon.

Békés megyében 2016. április 11-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2016. április 11-én elfogtak egy békési férfit, akinek a Gyulai Törvényszék rendelte el a körözését. A 36 éves L. G-t a bíróság korábban kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt jogerősen pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Ennek nem tett eleget és a pénzbüntetés szabadságvesztésre történt átváltoztatását követően a kijelölt időpontban nem kezdte meg büntetése letöltését. A rendőrök a férfit elfogását és előállítását követően Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2016. április 11-én 20 óra körüli időben belépésre jelentkezett egy öcsödi férfi, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves K. Sz-t a rendőrök átadták a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.