Elfogták a betörőket

2017. 01. 12., cs - 11:48
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy üllői családi ház ablakát törte be a két férfi.

 

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást D. Dániel 27 éves és K. Roland 28 éves üllői lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. december 30. és 2017. január 11. közötti időszakban betörte egy üllői családi ház ablakát és onnan berendezési tárgyakat, valamint egy fúrógépet tulajdonított el.

A bejelentést követően a körzeti megbízott az adatgyűjtés eredményeként negyed órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket üllői lakásukban 2017. január 11-én fogtak el. Előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

D. Dániel és társa a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a házkutatás során lefoglalták, majd a tulajdonosának visszaadták az ellopott tárgyakat.

 

A két férfi ellen a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.