Hagymának álcázták a húst

2016. 01. 12., k - 09:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit és társát, akik a gyanú szerint egy áruházban csalással akartak olcsóbban húst venni.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági őr telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2016. január 11-én 9 óra 54 perckor arról, hogy egy debreceni áruházban egy férfi és társa sertéskarajt tettek egy új zacskóba és a húst az áruház zöldség osztályán található mérlegen vöröshagymaként újra megmérték. A helyi lakosok az így kinyomtatott árat ráragasztották a zacskóra és a terméket az önkiszolgáló kasszánál kifizették, majd távoztak a boltból. A biztonsági őr észrevette a gyanúsan viselkedő két vásárlót, akiket a helyszínen visszatartott, majd telefonon bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 35 éves férfit és a 33 éves nőt, akikkel szemben csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.