Hagymának álcázták a húst

2016. 01. 12., k - 09:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit és társát, akik a gyanú szerint egy áruházban csalással akartak olcsóbban húst venni.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági őr telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2016. január 11-én 9 óra 54 perckor arról, hogy egy debreceni áruházban egy férfi és társa sertéskarajt tettek egy új zacskóba és a húst az áruház zöldség osztályán található mérlegen vöröshagymaként újra megmérték. A helyi lakosok az így kinyomtatott árat ráragasztották a zacskóra és a terméket az önkiszolgáló kasszánál kifizették, majd távoztak a boltból. A biztonsági őr észrevette a gyanúsan viselkedő két vásárlót, akiket a helyszínen visszatartott, majd telefonon bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 35 éves férfit és a 33 éves nőt, akikkel szemben csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos baleset a 47-es főúton

Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött össze a 47-es főút 196-os kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely külterületén.