Hírek Veszprém megyéből

2017. 03. 20., h - 10:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Három személyt állítottak elő, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 19-én délelőtt Pápán intézkedés alá vontak egy gépjárművet és az azt vezető helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi  eltiltás hatálya alatt vezetett. A rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt nyomozás: megszúrta volt élettársát

Ki szeretett volna békülni volt élettársával egy férfi Gyulán. Miután a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat, rátámadt és egy késsel három helyen megszúrta a nőt. 

 

Szórakozóhelyeket ellenőriztek 

Két fiatalkorút kábítószer birtoklás vétség, egy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a megyeszékhely rendőrkapitányságára.