Hírek Veszprém megyéből

2017. 03. 20., h - 10:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Három személyt állítottak elő, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 19-én délelőtt Pápán intézkedés alá vontak egy gépjárművet és az azt vezető helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi  eltiltás hatálya alatt vezetett. A rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.