Hírek Veszprém megyéből

2017. 05. 19., p - 08:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, ebből három embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy személyt ittas vezetésen érték tetten.

Négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A veszprémi rendőrök 2017. május 18-án délelőtt intézkedés alá vonták Veszprémben L.L. Gábor helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság jogerős határozattal eltiltotta a járművezetéstől. Előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Az Ajkai Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 18-án délután Ajkán igazoltatták K. Róbert tapolcai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Tapolcai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a férfi.

K. Róbertet az egyenruhások előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

ALFONZ: új személyleírási rendszer

Tudomány- és szakterületek együttműködésével, közel ötéves kutató-, tervező- és alkotómunka eredményeképpen megújult a személyleírási rendszer.

 

Elfajult családi veszekedés

A budapesti nyomozók vádemelést javasolnak annak a férfinak az ügyében, aki tavaly októberben nyakon szúrta élettársát.

 

Kábítószert termesztett

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogtak egy férfit, akinek az autójában és később a lakóhelyén kábítószergyanús növényi törmeléket és növényeket találtak.