Hírek Veszprém megyéből

2017. 05. 19., p - 08:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, ebből három embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy személyt ittas vezetésen érték tetten.

Négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A veszprémi rendőrök 2017. május 18-án délelőtt intézkedés alá vonták Veszprémben L.L. Gábor helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság jogerős határozattal eltiltotta a járművezetéstől. Előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Az Ajkai Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 18-án délután Ajkán igazoltatták K. Róbert tapolcai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Tapolcai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a férfi.

K. Róbertet az egyenruhások előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Tiszalökön

Az egyenruhások a rendezvény ideje alatt kötetlen beszélgetések során felhívták a gyerekek figyelmét a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésre.

 

Lopott, csalt, garázdálkodott

Békéscsabán és Szegeden történt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen.

 

Lopás miatt keressük

Az angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Színesfémet lopott

Éppen egy komlói telephelyről lopott alumínium lemezeket egy férfi, amikor összetalálkozott a tulajdonossal.