Hírek Veszprém megyéből

2017. 05. 19., p - 08:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, ebből három embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy személyt ittas vezetésen érték tetten.

Négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A veszprémi rendőrök 2017. május 18-án délelőtt intézkedés alá vonták Veszprémben L.L. Gábor helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság jogerős határozattal eltiltotta a járművezetéstől. Előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Az Ajkai Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 18-án délután Ajkán igazoltatták K. Róbert tapolcai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Tapolcai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a férfi.

K. Róbertet az egyenruhások előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán

Két gépjármű ütközött az M5-ös autópályán a szatymazi pihenő közelében, ezért a határ felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

 

Körözött Range Rover Csanádpalotán

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Advent idején is biztonságban

Az ünnepek és az adventi készülődés idején is fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait.

 

Körözött „bajai lakos”

Megtalálták a körözött férfi budapesti lakhelyét a bajai nyomozók, akik végül egy akció során az utcán fogták el D. Lászlót.