Kábítószert találtak nála a rendőrök

2015. 11. 29., v - 09:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték a nyomozást a tapolcai rendőrök egy kábítószer birtoklás miatt indított eljárásban.

A 47 éves B.M. hódmezővásárhelyi lakost Molnár Tibor rendőr főtörzszászlós és Bene Róbert rendőr zászlós körzeti megbízottak 2015. július 27-én 13 óra körüli időben igazoltatták, akinél egy dohányzacskóban zöld színű növényi anyagmaradványt, egy műanyag dobozban pedig nagy mennyiségű kábítószergyanús fehér port találtak. A férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és ellene kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.