Melléképületekből lopott három településen

2016. 02. 14., v - 08:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 47 éves letenyei férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint az elkövető még 2015. július 8-án Tótszerdahelyen, a Kossuth Lajos utcában ment be két ház melléképületébe, ahonnét fűkaszát, fűnyírót lopott el. A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető 2013. november 7. és 2015. június 13. közötti időszakban több tucat helyre tört be Tótszerdahelyen, Molnáriban és Tótszentmártonban. A letenyei férfi többek között fűkaszákat, kisgépeket, benzint, fűnyírókat, láncfűrészt vitt magával a melléképületekből.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenye Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya a 47 éves letenyei férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: emberölésért felelhet

A hajdú-bihari nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy nagykereki férfival szemben folytattak emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Motorkerékpárt lopott

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.