Országos összesítő

2017. 01. 11., sze - 05:29
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 személy életét vesztette, 3 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.  

A szolgálatot ellátó állomány összesen 140 személyt fogott el, közülük 44 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 66 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 154 személyt állítottak elő, köztük 80 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 125 esetben foganatosítottak, ezen belül az extrém hideg időjárás miatt közterületen 14, magánterületen 2 esetben intézkedtek a rendőrök.

Magyarország területére 2017. január 10-én 0 óra és 2017. január 10-én 24 óra közötti időszakban 53 fő szándékozott illegálisan bejutni a magyar-szerb határon. A rendőrök és a katonák 3 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben, 50 főt feltartóztattak és átkísértek az ideiglenes biztonsági határzáron. Magyarország területén 5 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, továbbá 1 fővel szemben embercsempészés miatt indítottak büntetőeljárást.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bangladesi férfiak lengyel kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Dolgoznál a rendőrségen?

​​​​​​​Felsőoktatási intézményben tanuló, roma származású fiatalok jelentkezését várja a rendőrség.

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.