Országos összesítő

2017. 03. 19., v - 05:27
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 37 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 9 súlyos és 27 könnyű sérüléssel végződött.  

A szolgálatot ellátó állomány összesen 177 személyt fogott el, közülük 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 122 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 182 személyt állítottak elő, köztük 70 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 25 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 112 esetben foganatosítottak.

Magyarország területére 2017. március 18-án 0 óra és 2017. március 18-án 24 óra közötti időszakban 7 fő szándékozott illegálisan bejutni a magyar-szerb határon. A rendőrök és a katonák mind a 7 főt feltartóztatták és átkísérték az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt nyomozás: megszúrta volt élettársát

Ki szeretett volna békülni volt élettársával egy férfi Gyulán. Miután a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat, rátámadt és egy késsel három helyen megszúrta a nőt. 

 

Szórakozóhelyeket ellenőriztek 

Két fiatalkorút kábítószer birtoklás vétség, egy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a megyeszékhely rendőrkapitányságára.