Pénztárca tolvajok rendőrkézen

2017. 05. 24., sze - 16:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök hat órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

Balatonfőkajár egyik vendéglátóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. április 21-én, hogy ismeretlen személy ellopta a sértett pénztárcáját, benne készpénzzel és iratokkal.

A helyszínre kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a pénztárcáját letette a pultra, és rövid időre kiment az üzlet elé. Ekkor érkezett egy férfi és egy nő fekete gépkocsival, akik fogyasztás után feltűnően gyorsan távoztak. Visszatérve vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája.

A rendőri adatgyűjtés eredményeként még aznap beazonosítottak egy lepsényi nőt és egy férfit, akiket előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki. A pénzt a két személy elköltötte, az iratokat és a pénztárcát kidobták.

A 34 éves lepsényi nő és a 46 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a balatonalmádi rendőrök befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán

Két gépjármű ütközött az M5-ös autópályán a szatymazi pihenő közelében, ezért a határ felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

 

Körözött Range Rover Csanádpalotán

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Advent idején is biztonságban

Az ünnepek és az adventi készülődés idején is fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait.