Pénztárca tolvajok rendőrkézen

2017. 05. 24., sze - 16:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök hat órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

Balatonfőkajár egyik vendéglátóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. április 21-én, hogy ismeretlen személy ellopta a sértett pénztárcáját, benne készpénzzel és iratokkal.

A helyszínre kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a pénztárcáját letette a pultra, és rövid időre kiment az üzlet elé. Ekkor érkezett egy férfi és egy nő fekete gépkocsival, akik fogyasztás után feltűnően gyorsan távoztak. Visszatérve vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája.

A rendőri adatgyűjtés eredményeként még aznap beazonosítottak egy lepsényi nőt és egy férfit, akiket előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki. A pénzt a két személy elköltötte, az iratokat és a pénztárcát kidobták.

A 34 éves lepsényi nő és a 46 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a balatonalmádi rendőrök befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.