Pirotechnika a csomagtartóban

2015. 12. 23., sze - 05:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tűzijátékokat engedély nélkül birtokló férfival szemben a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság folytat szabálysértési eljárást.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Rozsályi Rendőrőrsének körzeti megbízottjai Méhtelek községben ellenőriztek egy személygépkocsit 2015. december 22-én délelőtt. A rendőrök az autó átvizsgálásakor a csomagtérben 550 különböző fajtájú, engedély nélkül birtokolt pirotechnikai eszközt találtak. A járművet vezető 39 éves csegöldi férfit előállították a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra, ahol pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indult vele szemben eljárás, a tűzijátékokat lefoglalták.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt nyomozás: megszúrta volt élettársát

Ki szeretett volna békülni volt élettársával egy férfi Gyulán. Miután a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat, rátámadt és egy késsel három helyen megszúrta a nőt. 

 

Szórakozóhelyeket ellenőriztek 

Két fiatalkorút kábítószer birtoklás vétség, egy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a megyeszékhely rendőrkapitányságára.