Baleset a 84-es számú főúton

2017. 03. 20., h - 22:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Három személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpár ütközött Sopron közelében, az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. március 20-án 21 óra 50 perc körüli időben a 84-es számú főút 126-os kilométerszelvénynél, Sopron és a határátlépési pont között. Eddig ismeretlen okból és körülmények között három személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpár ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint egy személy sérült meg a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. 

Teljes útlezárás, 84-es számú főút


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.