Halálos baleset történt az 84-es számú főúton

2017. 06. 11., v - 04:21
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi borult fel Sopron térségében.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. június 11-én 3 óra 10 perc körüli időben a 84-es számú főút 126-os kilométerszelvénynél, a soproni határátlépési pont elött.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi borult fel az úttesten. A közlekedési baleset során a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A személygépkocsiban más nem utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedési balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén terelik a Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátlépési ponton tudnak Magyarország területére belépni, az osztrák hatóságok tájékoztatása megtörtént.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az érintett útszakaszon!

Közlekedési baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.