Halálos baleset történt az 84-es számú főúton

2017. 06. 11., v - 04:21
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi borult fel Sopron térségében.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. június 11-én 3 óra 10 perc körüli időben a 84-es számú főút 126-os kilométerszelvénynél, a soproni határátlépési pont elött.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi borult fel az úttesten. A közlekedési baleset során a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A személygépkocsiban más nem utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedési balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén terelik a Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátlépési ponton tudnak Magyarország területére belépni, az osztrák hatóságok tájékoztatása megtörtént.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az érintett útszakaszon!

Közlekedési baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.