Lelépett az úttestre, majd elütötték

2016. 03. 06., v - 10:33
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi Kossuth Lajos sugárúton egy autó ütötte el azt a helybéli férfit, aki az egyik villamosról leszállva a jegyellenőrök elől menekült. A balesetet okozó utas könnyű sérülést szenvedett.

A jegyellenőrök az egyik szegedi villamoson az utazásra jogosító okmányok bemutatására szólítottak fel egy 25 éves férfit 2016. március 5-én 22 óra 50 perc körüli időben. Az utas, hogy kivonja magát az ellenőrzés alól, a villamosmegállóban leszállt a járműről. Ezt követően a szegedi férfi átugrott a védőkorláton a Kossuth Lajos sugárút úttestére, ahol egy gépkocsi elütötte. Az elsődleges adatok szerint a gyalogos féktávolságon belül került a járművezető elé, aki így az ütközést elkerülni már nem tudta. A 25 éves szegedi férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a közlekedési esemény körülményeit. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök is meglepődtek

Aligátorteknős, krokodil és kígyó – több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök, fő csapás irányként kábítószert kerestek. Nem csak azt találtak.

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.