A helyszín közelében elfogták

2014. 02. 02., v - 10:07
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták a garázda férfit Tiszaföldváron.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Ferenc tiszaföldvári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi 2014. február 1-jén 23 óra 50 perc körüli időben Tiszaföldvár egyik utcáján szóváltásba került két helybéli nővel, akiket meg is ütött, majd távozott. A helyszínre kiérkező készenléti rendőrök még a közelben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a Tiszaföldvári Rendőrőrsre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.