Biztonsági intézkedések

2016. 01. 18., h - 13:50
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Bajba jutottaknak segítettek a szegedi rendőrök.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsének szolgálatirányító parancsnoka 2016. január 16-án 23 óra 35 perckor az üllési buszmegállóban figyelt fel egy férfira, aki a pad alatt feküdt. A ruzsai lakos elmondta, hogy ittassága miatt elaludt a padon, ezért nem szállt fel az utolsó Ruzsa irányába tartó buszra. A rendőr a hideg időjárásra tekintettel, biztonsági intézkedés keretében otthonába szállította a férfit.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 17-én 20 óra 5 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Szegeden, az egyik Szilléri sori társasház lépcsőházában egy fedél nélküli személy fekszik. A férfi a kiérkező járőröknek elmondta, hogy nincs hol aludnia és a hideg idő elől húzódott be a lépcsőházba. Az egyenruhások értesítették a Magyar Máltai Szeretetszolgálat krízisautóját, akik melegedő helyre szállították a fedél nélkül élő személyt.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei szolgálati feladataik ellátása során 2016. január 18-án 1 óra 10 perckor észlelték, hogy a szegedi Nagyáruház parkolójában két ember fekszik a földön. A rendőrök igazoltatták a fedél nélküli férfiakat, akik elmondták, hogy nagyon fáznak, de nincs hova menniük. Az időközben értesített krízisautó melegedő helyre szállította a két férfit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.