Békés megyei sikerek az országos versenyen

2017. 06. 10., szo - 11:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A Békés megyei rendőrök egyéniben és csapatban is eredményesek voltak a VII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny Nógrád megyében megtartott országos döntőjén.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága hetedik alkalommal rendezte meg a rendőrök Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyét. A Nógrád megyében 2017. június 7-én és 8-án megtartott megmérettetésen 19 megye és a főváros csapata vett részt, és közel 60 rendőr mérte össze tudását. Az első napon, Balassagyarmaton elméleti szakmai feladatokat oldottak meg, másnap Salgótarjánban ügyességi pályákon kellett különböző feladatokat teljesíteniük.

A motoros rendőrök között Verebi Zoltán r. törzszászlós (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály) az előkelő második helyen végzett. Karos forgalomirányító kategóriában Lovas László r. törzsőrmester (Békéscsabai Rendőrkapitányság) a hetedik helyezést érte el, míg a szolgálati autóval versenyzők között Rácz Zoltán r. zászlós (Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság) a 13. lett. Különdíjjal jutalmazta a zsűri Lovas László r. törzsőrmestert, aki kiváló eredménnyel töltötte ki a KRESZ és szakmai tesztlapokat.

A csapatversenyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot képviselő rendőrök a harmadik helyen végeztek.

A csapat tagjai a képen balról jobbra: Lovas László r. törzsőrmester (Békéscsabai Rendőrkapitányság), Rácz Zoltán r. zászlós (Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság), Varga Attila r. százados (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság), Verebi Zoltán r. törzszászlós (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.