Búcsú

2015. 03. 05., cs - 18:21
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Végső nyugalomra helyezték Windt Bálint rendőr őrmestert.

Családtagok, rokonok, barátok, kollégák és ismerősök kísérték utolsó útjára 2015. március 5-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság állományába tartozó Windt Bálint rendőr őrmestert, aki kollégájával együtt 2015. február 7-én hajnalban szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette.

A rendőrség nevében - Papp Károly rendőr altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, Bucsek Gábor rendőr dandártábornok, a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Pozsgai Zsolt rendőr dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője és több száz rendőr jelenlétében - Kékesi András rendőr ezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője megrendülten búcsúzott fiatal kollégájától.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.