Nyílt nap az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban

2019. 01. 24., cs - 13:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Szakmai bemutatók és tájékoztatók várták az érdeklődőket Remeteszőlősön.

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium 2019. január 24-én újabb tanintézeti nyílt napot szervezett a rendészeti pálya iránt érdeklődő fiatalok számára.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, valamint a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai tartottak tájékoztatót és gyakorlati bemutatót a jelenlévők számára.

Az résztvevők részletes információkat kaphattak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a rendőrség feladatairól és a hivatásos életpályáról, valamint megismerkedhettek az erőnléti vizsga követelményeivel, részt vehettek fegyverzettechnikai bemutatón, megtekinthették a tantermeket és a tanulói szállást is.

 

A jelentkezési egységcsomag ide kattintva érhető el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.