Nyílt nap az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban

2019. 01. 24., cs - 13:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Szakmai bemutatók és tájékoztatók várták az érdeklődőket Remeteszőlősön.

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium 2019. január 24-én újabb tanintézeti nyílt napot szervezett a rendészeti pálya iránt érdeklődő fiatalok számára.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, valamint a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai tartottak tájékoztatót és gyakorlati bemutatót a jelenlévők számára.

Az résztvevők részletes információkat kaphattak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a rendőrség feladatairól és a hivatásos életpályáról, valamint megismerkedhettek az erőnléti vizsga követelményeivel, részt vehettek fegyverzettechnikai bemutatón, megtekinthették a tantermeket és a tanulói szállást is.

 

A jelentkezési egységcsomag ide kattintva érhető el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.