A legaktívabb suli

2018. 10. 31., sze - 12:19
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Jászberényi iskola nyerte az oktatási intézmények közötti országos „Közlekedik a család” versenyt.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család!” közlekedésbiztonsági versenyét, amelynek megyei döntőjéről és az országos versenyről is hírt adtunk.

Idén a szervezők az oktatási intézmények felé is nyitottak, hiszen iskolák is regisztrálhattak a versenyben és mozgósíthatták a családokat.  A rendezők megvizsgálták, hogy a jelentkező családok gyermekei, mely oktatási intézménybe járnak, honnan jelentkeztek a legtöbben, és díjban részesítették a legaktívabb intézményt.

Az iskolák közötti verseny országos döntőjét a jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium nyerte. Az első helyezettnek járó díjat 2018. október 30-án Jászberényben Dávid Mónika rendőr őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára és Németh János, a Skoda márkaigazgatója adta át Pomázi Imréné iskolaigazgatónak.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.