Balesetmegelőzés Üllőn

2019. 04. 19., p - 13:27
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök balesetmegelőzési oktatást tartottak egy üllői általános iskolában.

Az Üllői Árpád Fejedelem Általános Iskola 2019. április 15-e és április 17-e között Árpád-napokat tartott, amelyre a Monori Rendőrkapitányság megelőzési előadója is meghívást kapott.  

"

A rendőrség által biztosított ügyességi pálya komoly kihívást jelentett a résztvevők számára, akiknek az úgynevezett „részeg szemüveggel” kellett a felállított pályaelemeket minél kevesebb hibaponttal teljesíteni.  A feladatokat eredményesen teljesítők a „jó láthatóságot” elősegítő eszközökkel térhettek haza.

"

Az egyenruhások a részeg szemüveggel azt szemléltették, hogy ittas állapotban a gyermekeknek készült játékok megoldása is nehézségekbe ütközik, nemhogy a vezetés, ami pedig nem gyerekjáték.

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.