Biztonságból 5-ös

2019. 10. 11., p - 12:55
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szakemberei ezúttal Mindum Károly, az 1000 kilométeres kerékpározás világrekorderének közreműködésével hívják fel a figyelmet a biztonságos kerékpározásra.

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság korábban Iványi Dalma segítségével hívta fel a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára, most pedig Mindum Károly, az 1000 kilométeres kerékpározás világrekordere segít abban, hogy mire kell odafigyelni annak érdekében, hogy a kerékpározás biztonságos legyen. A gumiabroncs-nyomás, fékek, világító berendezések, csengő, láthatósági elemek mind nagyon fontos részei a biztonságnak, de természetesen vannak még olyan baleset-megelőzési területek, amelyekkel foglalkozni kell vagy szükséges, ezért a kampánysorozat ismert nevekkel hamarosan folytatódni fog.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A bíróságon garázdálkodott

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

 

Újabb embercsempész

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök az M1-es autópályán, Bábolna térségében ellenőrizték a bolgár honosságú járművet.