Gyermeknap és prevenció

2019. 05. 26., v - 18:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentendrei rendőrök ezúttal Pilisszentlászlón hangsúlyozták a baleset-megelőzés fontosságát a gyermekek részére.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én vettek részt a Pilisszentlászlón megtartott gyermeknapi rendezvényen. A rendőrök színes és tartalmas programokkal készültek a gyerekek részére, akik a baleset-megelőzési tanácsok mellett bepillantást nyerhettek a rendőrség alapvető feladataiba, megtekinthették a rendőrök által használt felszereléseket, járműveket. Osztatlan sikert aratott a gyerekek körében, hogy gyorsaságukat a sebességellenőrző készülék előtt futva tesztelhették.

A Szentendrei Rendőrkapitányság szakemberei a jövőben is folytatják a gyermekek minél szélesebb körű, baleset-megelőzési célú tájékoztatását, fókuszban tartva annak fontosságát, hogy az alapvető közlekedési szabályok megismerésével csökkenthető a gyermekeket ért balesetek száma.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nemzetközi lőverseny Lengyelországban

A borsodi rendőrök jó eredményekkel tértek haza a Kárpátok Eurorégió Egyenruhás Szolgálatainak „XIII. Lupkówi Puska 2019” elnevezésű nemzetközi lőversenyéről.

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.