Gyermeknap és prevenció

2019. 05. 26., v - 18:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentendrei rendőrök ezúttal Pilisszentlászlón hangsúlyozták a baleset-megelőzés fontosságát a gyermekek részére.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én vettek részt a Pilisszentlászlón megtartott gyermeknapi rendezvényen. A rendőrök színes és tartalmas programokkal készültek a gyerekek részére, akik a baleset-megelőzési tanácsok mellett bepillantást nyerhettek a rendőrség alapvető feladataiba, megtekinthették a rendőrök által használt felszereléseket, járműveket. Osztatlan sikert aratott a gyerekek körében, hogy gyorsaságukat a sebességellenőrző készülék előtt futva tesztelhették.

A Szentendrei Rendőrkapitányság szakemberei a jövőben is folytatják a gyermekek minél szélesebb körű, baleset-megelőzési célú tájékoztatását, fókuszban tartva annak fontosságát, hogy az alapvető közlekedési szabályok megismerésével csökkenthető a gyermekeket ért balesetek száma.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő a vonaton

Egy Lőkösházánál belépésre jelentkező nemzetközi gyorsvonaton bújt meg egy szír férfi. A határrendészek megtalálták és előállították.

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.