Húsvéti akció

2019. 04. 24., sze - 07:59
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Csokitojást és alkoholmentes italt osztottak a közúti közlekedésben szabályosan résztvevőknek a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a kapitányság illetékességi területén megtartott akció során osztottak alkoholmentes italt és csokoládétojást 2019. április 21-én és április 22-én. A húsvéti ünnepek alkalmából megtartott akció során a rendőrök felhívták a gépjárművezetők figyelmét az alkoholfogyasztás veszélyeire, a KRESZ szabályok maradéktalan betartására, és a passzív biztonsági eszközök használatának fontosságára.

Az ajándékokat az intézkedő járőrök a közúti közlekedésben szabályosan résztvevő állampolgároknak adtak át. A rendőrök az intézkedés végén „Ha alkoholt fogyasztott, ne vezessen gépjárművet!” baleset-megelőzési figyelemfelhívó szóróanyagot is adtak a gépjárművezetők részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.