Kerékpározzon biztonságban!

2018. 08. 11., szo - 07:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési kampánya.

A Győri Rendőrkapitányság immár harmadik éve hirdette meg a „Kerékpározz biztonságban” elnevezésű kampányát 2018 tavaszán. A programsorozat célja a kerékpáros balesetek megelőzése, csökkentése volt, amelyet az e járművekre vonatkozó közlekedési szabályok felfrissítésével akartak elérni. A verseny három fordulóból állt, amelynek során a helyi régiós újságban megjelent tesztfeladatokra (13+1 kérdésre) kellett a játékosoknak hétről hétre a helyes megfejtéseket beküldeni. Összesen 99-en vettek részt a megmérettetésben, közülük a legjobb eredményt elérő 8 versenyzőből sorsolta ki a bizottság a végső győztest. Az idei évben Bognár Tibor csornai lakos nyerte meg a kampányt, aki a Győri Rendőrkapitányságon 2018. augusztus 10-én délelőtt vehette át az első helyezésért járó fődíjat, egy 21 sebességes biciklit.  

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, rongált, garázdálkodott

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.