Kerékpározzon biztonságban!

2018. 08. 11., szo - 07:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési kampánya.

A Győri Rendőrkapitányság immár harmadik éve hirdette meg a „Kerékpározz biztonságban” elnevezésű kampányát 2018 tavaszán. A programsorozat célja a kerékpáros balesetek megelőzése, csökkentése volt, amelyet az e járművekre vonatkozó közlekedési szabályok felfrissítésével akartak elérni. A verseny három fordulóból állt, amelynek során a helyi régiós újságban megjelent tesztfeladatokra (13+1 kérdésre) kellett a játékosoknak hétről hétre a helyes megfejtéseket beküldeni. Összesen 99-en vettek részt a megmérettetésben, közülük a legjobb eredményt elérő 8 versenyzőből sorsolta ki a bizottság a végső győztest. Az idei évben Bognár Tibor csornai lakos nyerte meg a kampányt, aki a Győri Rendőrkapitányságon 2018. augusztus 10-én délelőtt vehette át az első helyezésért járó fődíjat, egy 21 sebességes biciklit.  

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.