Látni és látszani Bátonyterenyén

2019. 12. 01., v - 08:37
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség szakemberei hívták fel a járművezetők figyelmét a megváltozott út- és látási viszonyokra.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága 2019. október 22. és december 15. között hirdette mega „Látni és látszani egymásért 2019” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányát.

Az országos programra a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottságának munkatársai 2019. november 25-én a város belterületén hívták fel a figyelmet.

 A rendőrök jégkaparót, jégoldó sprayt, zárolajozó jégoldót, valamint láthatósági mellényt osztottak a gépjárművezetőknek, egyben felhívták a figyelmet a járművek műszaki állapotának téli közlekedésre történő felkészítésének fontosságára, valamint a megváltozott út- és látási viszonyokra is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.