Már 48

2019. 09. 09., h - 15:34
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Bővül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kamionos kampányához csatlakozó fuvarozók köre.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ”A kampányt oda kell vinni, ahol a tragédiák történnek!” elnevezésű kampánya országjáró körútra indult. Szeptemberben egy újabb vállalkozás, a szolnoki Szilaj 2000 Kft. is csatlakozott az egyedülálló programhoz. A fuvarozással foglalkozó cég tulajdonosa örömmel fogadta a kezdeményezést, hiszen sofőrjei éves szinten több millió kilométert tesznek meg az utakon. A járművezetőknek rendszeresen szerveznek oktatásokat, hiszen fontosnak tartják a baleset-megelőzést és a közlekedésbiztonságot. A kamionos felhívás egy jó eszköz arra, hogy a sofőrök még jobban odafigyelve és körültekintőbben közlekedjenek.

Jelenleg már 48 képes üzenettel ellátott kamion szeli Magyarország és Európa közútjait. A szervezők szeretnék, ha minél többen csatlakoznának országszerte a kampányhoz.

A részletekről pontosabb információt a JNSZ MRFK Megyei Balesetmegelőzési Bizottság facebook oldalán találnak.

A tragédiák és a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, vesznek részt a közlekedésben.

„ hogy mindenki hazaérjen! „

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.