Rendőrök látogattak el a tiszalöki iskolába

2017. 11. 11., szo - 07:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszavasvári rendőrök közvetlen és kötetlen formában adtak tájékoztatást a diákoknak a rendőrré válás feltételeiről, a képzésről.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Teleki Blanka Szakgimnázium Tiszalöki tagintézményének nyílt napján tettek látogatást 2017. november 9-én. A rendőrök a pályaválasztás előtt álló diákoknak a rendőri hivatást, a rendvédelmi szakképzést népszerűsítették. A rendőri munka iránt érdeklődő diákok számára biztosították annak lehetőségét, hogy kötetlen és közvetlen formában kapjanak tájékoztatást - élménybeszámolókkal színesítve - a rendőrré válás feltételeiről, a képzés és a feladatellátás sajátosságairól. Az érettségi előtt álló tanulók bemutatták az eddig elsajátított önvédelmi tudásukat, ezzel bizonyítva rátermettségüket. A kollégák a biztonságos közlekedésre nevelés érdekében, baleset-megelőzési célból a „részeg szemüveg” használatával végzett vetélkedőkkel hívták fel a diákok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és lehetséges következményeire.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pozitív lett a drogtesztje

A rendőrök elfogtak egy 31 éves mosonmagyaróvári férfit, akinek az autójában és a ruházatában is kábítószergyanús anyagokat találtak.

 

Kerékpáros vesztettet életét

Téglás közelében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.