Rendőrök látogattak el a tiszalöki iskolába

2017. 11. 11., szo - 07:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszavasvári rendőrök közvetlen és kötetlen formában adtak tájékoztatást a diákoknak a rendőrré válás feltételeiről, a képzésről.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Teleki Blanka Szakgimnázium Tiszalöki tagintézményének nyílt napján tettek látogatást 2017. november 9-én. A rendőrök a pályaválasztás előtt álló diákoknak a rendőri hivatást, a rendvédelmi szakképzést népszerűsítették. A rendőri munka iránt érdeklődő diákok számára biztosították annak lehetőségét, hogy kötetlen és közvetlen formában kapjanak tájékoztatást - élménybeszámolókkal színesítve - a rendőrré válás feltételeiről, a képzés és a feladatellátás sajátosságairól. Az érettségi előtt álló tanulók bemutatták az eddig elsajátított önvédelmi tudásukat, ezzel bizonyítva rátermettségüket. A kollégák a biztonságos közlekedésre nevelés érdekében, baleset-megelőzési célból a „részeg szemüveg” használatával végzett vetélkedőkkel hívták fel a diákok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és lehetséges következményeire.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ablakot törtek, dohányt loptak

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.  

 

Körözött autók Nagylakon

A magyar rendőrök a lengyel és német hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le Nagylakon.

 

Elfogták a hajnali betörőt

Az újpalotai rendőrök elfogták azt a férfit, aki két helyre is betört, és ellopott egy pénztárgépet, valamint háztartási - és elektronikai eszközöket.

 

Baleset az M2-es autóúton

Egy személyautó hókotró járműnek ütközött Sződligetnél, teljes útlezárás van érvényben.

 

Lezárt akta: embercsempészés miatt kell felelniük

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztálya 5 férfival szemben, akik több illegális migráns külföldre jutását segítették elő.