Rendőrök látogattak el a tiszalöki iskolába

2017. 11. 11., szo - 07:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszavasvári rendőrök közvetlen és kötetlen formában adtak tájékoztatást a diákoknak a rendőrré válás feltételeiről, a képzésről.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Teleki Blanka Szakgimnázium Tiszalöki tagintézményének nyílt napján tettek látogatást 2017. november 9-én. A rendőrök a pályaválasztás előtt álló diákoknak a rendőri hivatást, a rendvédelmi szakképzést népszerűsítették. A rendőri munka iránt érdeklődő diákok számára biztosították annak lehetőségét, hogy kötetlen és közvetlen formában kapjanak tájékoztatást - élménybeszámolókkal színesítve - a rendőrré válás feltételeiről, a képzés és a feladatellátás sajátosságairól. Az érettségi előtt álló tanulók bemutatták az eddig elsajátított önvédelmi tudásukat, ezzel bizonyítva rátermettségüket. A kollégák a biztonságos közlekedésre nevelés érdekében, baleset-megelőzési célból a „részeg szemüveg” használatával végzett vetélkedőkkel hívták fel a diákok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és lehetséges következményeire.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött lakóautó Röszkén

A magyar rendőrök a svéd hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

 

Elismerések

A Rendőrség Napja alkalmából több Heves megyei rendőr részesült elismerésben.

 

Körözött férfit fogtak el Kékcsén

Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg a férfi.

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.