Te hogyan előznéd meg?

2019. 06. 21., p - 13:37
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési kisfilmekkel jelentkezhetnek a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság pályázatára.

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság pályázatot hirdet középiskolás és gimnazista tanulók, valamint felsőoktatási intézmények hallgatói számára „Te hogyan előznéd meg?” címmel baleset-megelőzési rövidfilm készítésére.

A pályázatra olyan kisfilmek beérkezését várják, amelyek ráirányítják a figyelmet az olyan jogsértő magatartások veszélyeire, mint például a sebességtúllépés, az ittas járművezetés, a passzív biztonsági eszközök elmulasztása, vagy a figyelem elterelésére alkalmas mobil eszközök használata, továbbá bemutatják, hogy a készítők milyen módon hívnák fel a figyelmet a balesetmentes közlekedésre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.