Veszprém megyében is üzentek a biztonságért

2018. 11. 06., k - 12:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság által elindított prevenciós kampány keretében a New Step Fitnesz Táncstúdió tartott előadást Várpalotán.

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság a szolnoki New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapatának közreműködésével 2017-ben indította útjára az „Üzenet a biztonságért” című országos bűn- és baleset-megelőzési roadshowt, melynek első Veszprém megyei előadását 2018. november 5-én a várpalotai Jó Szerencsét Művelődési Központban tartották. A táncprodukciók a családon belüli erőszak, a bántalmazás, a kiközösítés, a gyerekek közötti erőszak, a drog- és alkoholfogyasztás, a személytelen digitális világ, a láthatóság és az úgynevezett „diszkó balesetek” kérdésköreit mutatták be egyedi formában. Az egyes témákat tánc formájában keltették életre a színpadon, a produkciók után Kiss Erky Dávid, a Pannon Várszínház színészének segítségével beszélték meg és dolgozták fel a jelenlévő fiatalokkal a problémakörökben rejlő veszélyeket és azok elkerülésének lehetőségeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.