Tovább folytatódik a "Gyalogos és kerékpáros kisokos" Győrben

2018. 03. 01., cs - 10:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója kisiskolásoknak tartott órát a biztonságos közlekedésről, a közúti jelzőtáblákról és az úttesten történő áthaladás szabályairól.

A rendőrkapitányság prevenciós szakembere, Makai Zsuzsanna rendőr őrnagy 2018. február 28-án a biztonságos közlekedésről tartott előadást a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola második osztályos tanulóinak. Az előadó ismertette a legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedésre vonatkozó szabályokat.

Az elméleti előadások után a gyerekek ismeretterjesztő séta keretében figyelhették meg a közlekedési táblákat, elsajátíthatták az úttesten való áthaladás szabályait.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya "Gyalogos és kerékpáros kisokos" néven indított prevenciós programsorozatát az elkövetkezendő hónapokban több helyi általános iskolában folytatja.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Évbúcsúztató ünnepség

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete jó hangulatú, színes programokkal tarkított évzáró rendezvényt tartott.

 

Őrizetben a szegedi zsebtolvaj

Az egyik szegedi bevásárlóközpontban több vásárló táskájából lopott egy külföldi nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd őrizetbe vették.