Tovább folytatódik a "Gyalogos és kerékpáros kisokos" Győrben

2018. 03. 01., cs - 10:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója kisiskolásoknak tartott órát a biztonságos közlekedésről, a közúti jelzőtáblákról és az úttesten történő áthaladás szabályairól.

A rendőrkapitányság prevenciós szakembere, Makai Zsuzsanna rendőr őrnagy 2018. február 28-án a biztonságos közlekedésről tartott előadást a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola második osztályos tanulóinak. Az előadó ismertette a legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedésre vonatkozó szabályokat.

Az elméleti előadások után a gyerekek ismeretterjesztő séta keretében figyelhették meg a közlekedési táblákat, elsajátíthatták az úttesten való áthaladás szabályait.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya "Gyalogos és kerékpáros kisokos" néven indított prevenciós programsorozatát az elkövetkezendő hónapokban több helyi általános iskolában folytatja.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lassítsanak, ha vasúti átjáró következik!

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.