„Bikesafe” program Balatonfüreden

2016. 08. 12., p - 14:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság 2016. augusztus 11-én 17 órától országos kerékpár regisztrációs programmal várta az érdeklődő turistákat.

A kapitányság körzeti megbízottja és iskola rendőre, Jánka István címzetes rendőr zászlós, a helyi szakközépiskola rendészeti fakultációs diákjaival várta az érdeklődőket a „Bikesafe” elnevezésű országos kerékpár regisztrációs programmal Balatonfüreden, a Zákonyi Ferenc sétányon.

A program során a kerékpárokat ingyenesen nyilvántartásba vették és műszakilag átvizsgálták.A regisztrált bicikli eltulajdonítása esetén a sértett valamennyi fontos adatot gyorsan képes a nyomozó hatóság rendelkezésére bocsátani. Ezzel együtt a rendőrség is könnyebben tudja azonosítani az ellopott kétkerekű tulajdonosait.

A körzeti megbízott az érdeklődő kerékpárosoknak baleset-megelőzési előadást is tartott, miközben többen éltek a regisztráció lehetőségével. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.