„Bikesafe” program Balatonfüreden

2016. 08. 12., p - 14:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság 2016. augusztus 11-én 17 órától országos kerékpár regisztrációs programmal várta az érdeklődő turistákat.

A kapitányság körzeti megbízottja és iskola rendőre, Jánka István címzetes rendőr zászlós, a helyi szakközépiskola rendészeti fakultációs diákjaival várta az érdeklődőket a „Bikesafe” elnevezésű országos kerékpár regisztrációs programmal Balatonfüreden, a Zákonyi Ferenc sétányon.

A program során a kerékpárokat ingyenesen nyilvántartásba vették és műszakilag átvizsgálták.A regisztrált bicikli eltulajdonítása esetén a sértett valamennyi fontos adatot gyorsan képes a nyomozó hatóság rendelkezésére bocsátani. Ezzel együtt a rendőrség is könnyebben tudja azonosítani az ellopott kétkerekű tulajdonosait.

A körzeti megbízott az érdeklődő kerékpárosoknak baleset-megelőzési előadást is tartott, miközben többen éltek a regisztráció lehetőségével. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.