Díszfákat tördelt

2017. 08. 26., szo - 09:47
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalakarosi rendőrök egy 18 éves német állampolgárságú fiatalembert hallgattak ki gyanúsítottként.

A helyi körzeti megbízottak szolgálat ellátásuk közben 2017. augusztus 25-én 23 óra 10 perckor Zalakaroson, a Termál utcában hangoskodásra, kiabálásra lettek figyelmesek, majd öt fiatalt láttak elfutni, valamint észrevették, hogy az út szélén lévő díszfákat megrongálták. A társaságot néhány percen belül intézkedés alá vonták a rendőrök és előállították a helyi rendőrőrsre, ahol egyikőjük részletesen beszámolt arról, hogy ok nélkül kettétört négy fát, további kettőt pedig meghajlított.  

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves német állampolgárságú fiatalembert, majd garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.