Mobil fogadóóra a tóparton

2016. 08. 10., sze - 12:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Mobil fogadóórát szervezett a Tapolcai Rendőrkapitányság és a város önkormányzata.

Mobil fogadóórát tartott a rendőrkapitányság és Tapolca önkormányzata a Malom-tó partján 2016. augusztus 9-én 17 órai kezdettel. Az érdeklődőket a rendőrség részéről Rausz István rendőr alezredes, kapitányságvezető köszöntötte. Elmondta, a mobil fogadóóra alkalmat ad arra, hogy a rendőrség közvetlen visszajelzéseket, információkat kapjon a településen élőket foglalkoztató közbiztonsággal kapcsolatos kérdésekről, jelenségekről.

A résztvevők közül többen elismeréssel szóltak a rendőrség tevékenységéről, illetve napi problémákat is megemlítettek. A fórumon részt vett a kapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője, Horváth József rendőr százados is, aki megválaszolta a résztvevők közbiztonsággal kapcsolatos kérdéseit. A szüleiket elkísérő gyermekek egy-egy közlekedésbiztonsági kérdésre adott helyes válasz estén baleset-megelőzési ajándékokat kaptak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.