Folytatódik a Házhoz megyünk program Balatonfüreden

2021. 06. 18., p - 09:58
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi vasútállomásnál és az autóbusz-pályaudvaron várják az érdeklődőket.

Az országos Házhoz megyünk elnevezésű vagyonvédelmi program keretében a Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 21-én a helyi vasútállomáson és az autóbusz-pályaudvaron várják az érdeklődőket. A rendőrök hasznos bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal látják el az állampolgárokat. A program a következő:

  • 09:30-11:00         Vagyonvédelemről és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről tájékoztatás, a nyár veszélyeivel    kapcsolatos baleset-megelőzési tanácsok adása, valamint a Legyél Te is rendőr! program népszerűsítése
  • 11:00-12:00         Police Caffee program, vagyonvédelem témakörbe konzultáció
  • 13:00-15:00         BikeSafe kerékpár-regisztráció

A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési szakembereket, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és drogprevenciós témákban is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.