A nyaralók biztonságáért

2019. 07. 17., sze - 09:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök bűnmegelőzési céllal keresték fel a fürdő- és üdülőhelyeket.

Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 16-án délelőtt a helyi Várkertfürdőbe és a külföldi állampolgárok által is kedvelt szomszédos kempingbe látogattak el. A rendőrök a vendégek biztonsága érdekében többnyelvű vagyonvédelmi kiadványokat adtak át a pihenni vágyóknak, és felhívták a figyelmüket többek között arra is, hogy a strandon soha ne hagyják értékeiket őrizetlenül, törölközővel letakarva, vagy a gépjárművekben jól látható helyeken. Kérték őket, ehelyett válasszák a strandok értékmegőrző szekrényeit. A rendőrök hangsúlyozták továbbá, hogy ne hagyják nyitva ingatlanjaik ajtóit, ablakait még kis időre sem, és ha a szabadság után hazautaznak, ne hagyjanak értékeket a nyaralókban.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.