Bemutatkozott az Ovizsaru

2019. 01. 18., p - 07:16
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a nagybajcsi Napsugár óvodában járt.

Szalay Zsolt c. r. törzszászlós a Győri Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a nagybajcsi Napsugár óvodában látogatta meg az ovisokat 2019. január 16-án 10 órakor. Kollégánk a rendőrség Ovi-Zsaru programjának keretén belül mutatkozott be, illetve mutatta be a legkisebbeknek a programban szereplő bábokat. A foglalkozáson a győri ovizsaru a rendőr egyenruháját, felszerelését és a jelvényét is megismertette a gyerekekkel. Az ovisok örömmel fogadták kollégánkat és megígérték neki, hogy az óvodában maradó Rendőr Robi tanácsait mindig megfogadják. Az előadás érdekessége volt, hogy az intézmény minden dolgozója polgárőr is egyben, ezért a gyerekekkel a rendőr feladatain túl a polgárőrség bűnmegelőzési munkájáról is beszélgettek.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.