Bogozd ki! - ismét

2021. 09. 25., szo - 06:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság újra drogprevenciós szókereső rejtvény-pályázatot hirdet.

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ismételten rejtvény-pályázatot hirdet a drogprevenció jegyében. A szókereső típusú feladvánnyal továbbra is a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára, illetve a drogfogyasztás veszélyeire, annak káros hatásaira kívánják felhívni a figyelmet a szakemberek. 

Beküldési határidő: 2021. október 22. 24 óra. A sorsolás ideje: 2021. október 26. A megfejtéseket nevükkel, településükkel és telefonos elérhetőségükkel együtt kérjük postai úton vagy személyesen juttassák el az 5000 Szolnok, Baross u. 39. szám (5002 Szolnok, Pf. 97.) alatti Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányságra vagy e-mailben küldjék el a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre. A helyes megfejtést beküldők közül, sorsolás útján választják ki azt a három szerencsés nyertest, aki sportszervásárlási utalványt nyer. A megfejtés szorosan kapcsolódik a kábítószer-használat megelőzéséhez!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.

 

Kettőt egy csapásra

A győri rendőrök a bejelentést követő 24 óra alatt elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint két győrújbaráti házba is betörtek.

 

Újabb elfogás az M5 autópályán

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 58 éves szerb férfi ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a koszovói embercsempész

A 29 éves férfi öt illegális migránst szállított, mikor a Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton Bogyiszló térségében ellenőrizték.