Bűnmegelőzési hét Hajdú-Bihar megyében

2019. 04. 15., h - 10:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több helyszínen beszélgettek a prevencióról.

Április 12-t idén először a bűnmegelőzés napjaként is ünnepeltük. Országszerte arra törekedtek a bűnmegelőzési szakemberek, hogy bemutassák a közvetlen környezetükben folyó munkát és a prevencióra irányítsák a figyelmet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2019. április 9-12. között Debrecenben a jövő építészei részére, valamint Komádiban és Polgáron időseknek  tartottak előadásokat, de ellátogattak egy debreceni óvodába is.

A programsorozat zárásaként 2019. április 12-én a „Házhoz megyünk”  Rendőrség bűnmegelőzési program családi vetélkedőjének megyei eredményét is kihirdették, és a győztes átvehette ajándékát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.