Bűnmegelőzési hét Hajdú-Bihar megyében

2019. 04. 15., h - 10:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több helyszínen beszélgettek a prevencióról.

Április 12-t idén először a bűnmegelőzés napjaként is ünnepeltük. Országszerte arra törekedtek a bűnmegelőzési szakemberek, hogy bemutassák a közvetlen környezetükben folyó munkát és a prevencióra irányítsák a figyelmet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2019. április 9-12. között Debrecenben a jövő építészei részére, valamint Komádiban és Polgáron időseknek  tartottak előadásokat, de ellátogattak egy debreceni óvodába is.

A programsorozat zárásaként 2019. április 12-én a „Házhoz megyünk”  Rendőrség bűnmegelőzési program családi vetélkedőjének megyei eredményét is kihirdették, és a győztes átvehette ajándékát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.