Én is hős vagyok!-hatodik kihívás

2020. 05. 14., cs - 09:40
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik az Érdi Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési játéka.

Óvodás, általános- illetve középiskolás gyermekeknek szól az a 10 hetes bűn- és baleset-megelőzési játék, amelyet az érdi rendőrök hirdettek meg Én is hős vagyok! címmel.

A 3 és 18 év közötti kisgyermekeknek, valamint fiataloknak szóló játékban résztvevők csütörtökönként kapják meg a témát, amellyel kapcsolatban rajzzal, festménnyel, szoborral, plakáttal, verssel, dallal, videóval, fotóval, illetve bármilyen saját ötlet megvalósításával lehet pályázni. A pályázatokat digitális formában a szatmarinebad@pest.police.hu e-mail címre (max 25 MB) kell beküldeni, és fontos a szerző/beküldő nevének életkorának, esetleg óvodai jelének feltüntetése.

A 6. kihívás témája: Május második hete a „Közösségek hete”. A Rendőrség, vagy más munkahely, a lakhely, a család, az osztály, az ovis csoport, a sport és egyéb szabadidős klubok, de még a virágoskert is mind-mind egy közösség.

A jó közösség tagjai az egyéni érdekeken túl, együtt tudnak működni és dolgozni, tisztán-, egyértelműen kommunikálni, van közös cél, élmény, fontos az elfogadás, a bizalom, a szeretet, az empátia.

A feladat: Lehet egy időutazás is a múlt heti kihívás keretében elkészített szuperjárgánnyal, a múltba, a jövőbe, vagy akár a jelenbe. Választható egy másik dimenzió, egy fantasy világ is, bármely változatra digitalizált megoldást kell készíteni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.