Eredményt hirdettek

2020. 02. 14., p - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Biztonságos Internet Naphoz kapcsolódóan kiállítást rendeztek Tatabányán.

Általános iskolás tanulóknak írt ki pályázatot a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnmegelőzési Alosztálya a Biztonságos Internet Naphoz kapcsolódóan. A fiataloknak olyan plakátokat, valamint számítógépes rajzolóprogram segítségével készült alkotásokat kellett benyújtaniuk, amelyek a korosztályukat érintő, internethez kapcsolódó problémákat dolgoz fel.

A beérkezett pályaművek kiállítására 2020. február 13-án került sor, a tatabányai Kölcsey Ferenc Általános Iskolában, amit Zettisch József igazgatóhelyettes nyitott meg. A diákokat Csonkáné Huszár Anita alezredes, a Bűnmegelőzési Alosztály vezetője köszöntötte, majd szólt a biztonságos internetezésről és az ehhez kapcsolódó veszélyekről. Külön kitért a közösségi oldalak használatára, a személyes adatok védelmének a fontosságára.   

A legjobb alkotások beküldőit mind a két kategóriában díjazták, akik valamennyien 7. osztályos tanulók voltak.

A rajzpályázat legjobbjai: Götz Nikolett (Bolyai János Általános Iskola Tatabánya), Bencik Balázs (Pápay József Általános Iskola Nagyigmánd), Horváth Mercédesz (Kölcsey Ferenc Általános Iskola Tatabánya).

A legjobb plakátokat készítették: Csik Gréta Mercédesz (Kölcsey Ferenc Általános Iskola Tatabánya), Jelinek Evelin (Pápay József Általános Iskola Nagyigmánd), Jakab Melinda és Valicskó Vivien (Kölcsey Ferenc Általános Iskola Tatabánya.)

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.