Ezt tedd zsebre!

2020. 10. 28., sze - 12:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Ha nem hisz a varázslatban vagy a csodában, kérjük, fogadja meg tanácsainkat és tegye zsebre a sikert!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei „Car-megóvás” című kisfilmükkel kívánják ráirányítani a figyelmet a gépkocsilopások és -feltörések megelőzésének fontosságára.

A szakemberek az utóbbi időben többször felhívták az állampolgárok figyelmét a gépjárműveket érintő bűncselekmények megelőzésére, amelyekről itt bővebben olvashatnak.

Amennyiben mégis jogsértés áldozatává váltak, azonnal értesítsék a rendőrséget a 112-es segélyhívó telefonszámon! Gépkocsifeltörés esetén fontos a helyszín eredeti állapotának megőrzése!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás egy román sofőr ellen, aki nyolc migránsnak nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

A checklista első pontja: Ajtót bezárni! …hogy más ne feküdjön az ágyába!

Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell! Figyelemre int az a tiszaújvárosi eset, amikor egy nő befeküdt egy másik család ágyába. Bizonyára minden kétséget eloszlat az az eset, ami Szerencsen történt, egy férfi besurrant a házba és az alvó sértett feje mellől elemelt egy telefont!