Ezúttal Kispesten mentek házhoz

2018. 06. 12., k - 15:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A főváros XIX. kerületébe, Kispestre látogattak el a BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2018. június 10-én, ahol a Templom téren megtartott Városünnephez kapcsolódva várták standjukkal az odalátogatókat.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnmegelőzési Osztály közös sátránál a látogatók a vagyonvédelemről, az áldozatvédelemről, a családon és iskolán belüli erőszak megelőzéséről, a drog-prevencióról, az internetbiztonságról hallhattak hasznos tanácsokat, valamint különféle szóróanyagokkal és apró ajándékokkal is gazdagodhattak.

A „Házhoz megyünk!” programhoz kapcsolódva 2018. június 5-én Börcsök Gáborné r. százados kollégánk, a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozója a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat Zöld Diófa Gondozóház és Idősek Klubja szépkorú tagjainak tartott prevenciós előadást.

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.