Ezúttal Kispesten mentek házhoz

2018. 06. 12., k - 15:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A főváros XIX. kerületébe, Kispestre látogattak el a BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2018. június 10-én, ahol a Templom téren megtartott Városünnephez kapcsolódva várták standjukkal az odalátogatókat.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnmegelőzési Osztály közös sátránál a látogatók a vagyonvédelemről, az áldozatvédelemről, a családon és iskolán belüli erőszak megelőzéséről, a drog-prevencióról, az internetbiztonságról hallhattak hasznos tanácsokat, valamint különféle szóróanyagokkal és apró ajándékokkal is gazdagodhattak.

A „Házhoz megyünk!” programhoz kapcsolódva 2018. június 5-én Börcsök Gáborné r. százados kollégánk, a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozója a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat Zöld Diófa Gondozóház és Idősek Klubja szépkorú tagjainak tartott prevenciós előadást.

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telefont rabolt

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a fiatalkorút, aki Miskolcon erőszakkal elvette egy gyermek mobiltelefonját.

 

Körözték, lefoglalták

Német hatóságok körözték azt az autót, amelyet Mezőhegyes határában ellenőriztek a rendőrök. A rendőrség lefoglalta a járművet és értesítette a körözését elrendelő hatóságot.