Folytatódik

2018. 02. 13., k - 15:29
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Szülői értekezletekre járnak a bűnmegelőzési szakemberek Szolnokon.

Amint arról már korábban tájékoztatást adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadássorozatot indított a szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskola diákjai részére.  

Most a foglalkozások a szülők körében folytatódnak tovább. A szülői munkaközösségi gyűlésen 2018. február 12-én Fekete Miklós c.r. ezredes hívta interaktív beszélgetésre a felnőtteket, de a megyei bűnmegelőzési szakemberek hasonló közös gondolkodásra invitálják 2018. február 13-15. között az iskolában a szülői értekezletek résztvevőit.

A megelőzési munkatársak olyan témákat érintenek ezen alkalmakkor, mint az internet veszélyei – mit tehet a szülő a bajok elkerülése érdekében –, az iskolai erőszak – hogyan készítsék fel gyermeküket annak érdekében, hogy ne váljanak sértetté, vagy elkövetővé –, de az úgy nevezett ATM-es és árubemutatóval egybekötött csalások megelőzési lehetőségeit is ismertetik a jelenlévőkkel.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.