Folytatódik

2018. 02. 13., k - 15:29
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Szülői értekezletekre járnak a bűnmegelőzési szakemberek Szolnokon.

Amint arról már korábban tájékoztatást adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadássorozatot indított a szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskola diákjai részére.  

Most a foglalkozások a szülők körében folytatódnak tovább. A szülői munkaközösségi gyűlésen 2018. február 12-én Fekete Miklós c.r. ezredes hívta interaktív beszélgetésre a felnőtteket, de a megyei bűnmegelőzési szakemberek hasonló közös gondolkodásra invitálják 2018. február 13-15. között az iskolában a szülői értekezletek résztvevőit.

A megelőzési munkatársak olyan témákat érintenek ezen alkalmakkor, mint az internet veszélyei – mit tehet a szülő a bajok elkerülése érdekében –, az iskolai erőszak – hogyan készítsék fel gyermeküket annak érdekében, hogy ne váljanak sértetté, vagy elkövetővé –, de az úgy nevezett ATM-es és árubemutatóval egybekötött csalások megelőzési lehetőségeit is ismertetik a jelenlévőkkel.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.