„Házhoz megyünk!” és „BikeSafe” regisztráció Szombathelyen

2018. 08. 07., k - 08:13
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai augusztusban is várják az érdeklődőket és a kerékpár-tulajdonosokat, ezúttal a „Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál” helyszínén.

A lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai ezúttal a megyeszékhelyen adnak tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően, az alábbiak szerint.

Időpont: 2018. augusztus 11-én, 12 óra 30 perctől 17 óra 30 percig „Házhoz megyünk!” információs pont és „BikeSafe” regisztráció.

Helyszín: a „Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál” helyszínén.

 

Időpont: 2018. augusztus 11-én, 16 órai kezdettel lakossági fórum.

Helyszín: a „Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál” helyszínén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.

 

Biztonságban az ünnepi készülődés idején is

A rendőrök a polgárőrökkel, közterület-felügyelőkkel, a katonai rendészekkel és a társhatóságok munkatársaival közösen vigyázzák az ünnepre készülődők biztonságát Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

 

„Adventi kavar”

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is jóval zsúfoltabbak az utak a karácsonyi előkészületek és a bevásárlás időszakában, így a közlekedés még nagyobb odafigyelést igényel a sofőröktől és a gyalogosoktól egyaránt.