Házhoz megyünk Hajdú-Bihar megyében

2018. 07. 10., k - 14:41
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hasznos tanácsokkal látták el az érdeklődőket Tiszacsegén és Hortobágyon.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály prevenciós szakemberei hasznos, vagyonvédelmi tanácsokkal látták el az érdeklődőket a XI. Tiszacsegei Halászlé Fesztiválon, valamint az 52. Hortobágyi Lovasnapokon 2018. július 7-én.

A kerékpárral érkezőknek a BIKESAFE elnevezésű program keretében lehetőségük nyílt arra, hogy kétkerekűiket regisztrálják, továbbá hasznos tanácsokat is kaptak a biciklik helyes lezárásával kapcsolatban.

A rendezvényeken részt vett a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötő munkatársa is, aki készséggel válaszolt az érdeklődő állampolgárok kérdéseire.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.